De praktijk

Onze praktijk omvat 3 behandellocaties, allen gelegen in Den Haag Zuid West en binnen een straal van 3 km bereikbaar. Elke locatie heeft een specifiek karakter, waardoor we vrijwel iedere cliënt met zijn of haar specifieke klacht in een optimale omgeving kunnen ontvangen.

Onze praktijk aan de Vrederustlaan is ruim opgezet, in de 5 behandelkamers en oefenzaal kunt u in alle rust werken aan uw herstel. Deze locatie is het kloppende hart van de praktijk, hier vindt het merendeel van de behandelingen plaats.

Tevens zijn wij gevestigd in het Zonneoord, een groot gezondheidcentrum, gelegen aan het Zonneoord 288H.

In deze gewezen Pius X kerk zijn diverse zorgdisciplines te vinden, waardoor er gemakkelijk wederzijds geconsulteerd kan worden. Sinds 2019 is deze uitgebreid met een oefenruimte met nieuwe apparatuur, hetgeen ons in staat stelt uw (sport-) klachten specifiek te benaderen en hersteltrainingen te verzorgen.

De praktijk bestaat uit 6 therapeuten, waardoor er een zeer gevarieerd aanbod van behandeltechnieken voor handen is. Naast de reguliere (sport)fysio- en manuele therapiekunt u er ook terecht voor kinderfysiotherapie, medische fitness, rugscholing, autogene training, acupunctuur of podologie. Tevens zijn patiënten met long en ademhalingsklachten (bv COPD), reumatische aandoeningen en chronische rug of nekklachten bij ons aan het juiste adres. Sinds kort kunnen we ook trainingen verzorgen op cardio vasculair gebied.

We hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten, zodat uw behandelingen, mits uw verzekering daarin voorziet, rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd zullen worden.

Vanzelfsprekend kunt u zowel op eigen initiatief (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie) als met een verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons terecht.

Vragen?

Heeft u vragen, stuur ons een berichtje en wij mailen u zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search